Uniți suntem puternici, suntem SRATI!

Termeni și condiții de rezervare & anulare

Tarifele sunt exprimate în Euro / noapte / cameră și cuprind cazare, mic dejun, taxe locale și TVA 19%.
Eventuale schimbări ale legislației în domeniu privind TVA și/sau alte taxe pot aduce modificări asupra prețurilor.

În astfel de cazuri, societatea PCO – Ralcom Exhibitions srl va face maximum posibil ca respectivele modificări să nu afecteze tarifele semnificativ.

Rezervarea camerelor

Camerele vor fi distribuite în ordinea cronologică a solicitărilor de cazare și în limita locurilor disponibile / hotel.

Pentru confirmarea rezervării camerei/camerelor solicitată/e, este necesară plata integrală în termen de 3 zile de la data completării formularului online.

Începând cu data de 15.04.2024, plata integrală privind rezervarea hotelieră se va face în maxim 24 ore, pentru confirmarea rezervării.

În cazul în care plata nu a fost efectuată până la termenul stabilit, Organizatorii vor anula automat rezervarea efectuată.

În eventualitatea în care nu vor fi camere disponibile la data primirii solicitării, societatea PCO – Ralcom Exhibitions srl va face tot posibilul pentru a oferi o alternativă de cazare echivalentă.

Anulări și rambursări

În cazul solicitării de anulare a rezervării hoteliere primite până la data de 15 martie 2024, din suma achitată va fi reținută contravaloarea primei nopți de cazare, diferența urmând a fi rambursată în maxim 60 de zile de la încheierea Congresului Național SRATI 2024.

Începând cu data de 16 martie 2024, NU vor mai fi acceptate anulări, iar sumele achitate nu vor fi rambursate.

Nota bene

NU vor fi rambursate sumele achitate pentru camerele rezervate și neutilizate pe perioada Congresului.

Eventualele costuri suplimentare (ex: minibar, telefon, fotocopii etc.) vor fi achitate de către participanți la recepția hotelului, odată cu predarea cheii / cartelei magnetice a camerei ocupate pe perioada Congresului.

Pe timpul desfășurării Congresului, orice modificări privind cazarea rezervată (modificare cameră de la SGL la DBL, schimbare persoană însoțitoare etc.) vor fi anunțate direct la Biroul Ralcom Exhibitions de Înregistrări Congres din lobby Hotel Palace, Sinaia, unde vor putea fi efectuate și plăți aferente, după caz.

speakers

speakers

SRATI 2024

Rămâneți la curent cu ultimele noutăți

Abonare newsletter

Organizator

Sub patronajul

Parteneri Științifici

Management Eveniment

Urmăriți conturile de social media pentru informații relevante privind Congresul Național SRATI 2024.