IZVERNARIU Floriana

IZVERNARIU Floriana

  • INFO12
  • INFO

Floriana Izvernariu s-a născut pe 4 ianuarie 1982 în orașul Slatina unde a urmat studiile în cadrul Colegiului Național „Radu Greceanu”, urmând ca pasiunea sa pentru medicină să se concretizeze prin absolvirea în 2007 a cursurilor Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara.
Carieră sa medicală a debutat în 2008 când a devenit rezident în specialitatea Anestezie și Terapie Intensivă în cadrul Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara „Pius Brânzeu”.
Ulterior și-a dezvoltat experiența în domeniul ATI, practicând în cadrul unor instituții medicale cum ar fi: Alpha Clinics Timișoara, Policlinica Praxis Timișoara sau Spitalul Orășenesc Deta.
În prezent, începând cu august 2014, Floriana Izvernariu activează în cadrul secției de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, instituție în cadrul căreia devine medic primar în anul 2018.
Având o înclinație continuă spre dezvoltarea cunoștințelor medicale participă activ la evenimente științifice, fiind co-autor la două publicații în domeniul ei de expertiză: „Protocoale Clinice în Anestezie și Terapie Intensivă” în 2011 și „Urgențe Pediatrice – Algoritme diagnostice și terapeutice, Ediția a II-a ,Revizuită” în 2016.
De asemenea, a participat ca și lector în cadrul unor simpozioane și congrese, demonstrând angajamentul său pentru educația continuă și împărtășirea cunoștințelor în comunitatea medicală.

All Sessions by IZVERNARIU Floriana