DÎRZU Dan Sebastian

DÎRZU Dan Sebastian

  • INFO12
  • INFO

Dr. Dan Sebastian Dîrzu este medic primar ATI în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Pasionat de anestezia regională și terapia durerii, s-a alăturat ESRA (European Society of Regional Anesthesia and Pain Therapy) fiind primul reprezentant al României în Consiliul și în Comitetul Director al acestei asociații. Cu ajutorul „Ambassador Programme” al ESRA a fondat ARAR (Asociația Română de Anestezie Regională și Terapia Durerii) pe care în prezent o conduce. A lansat și organizează o întâlnire anuală a asociației, cu teme de anestezie regională și terapia durerii, care se desfășoară în Cluj-Napoca, considerat a fi unul dintre cele mai de amploare congrese ale unei reprezentante naționale ESRA. Evenimentul se bucură de notorietate internațională, succesul acestuia fiind menționat atât în cadrul newsletterelor ESRA, cât și ASRA (American Society of Regional Anesthesia and Pain Medicine).

În paralel, și-a dezvoltat abilități de management intervențional în terapia durerii, fiind absolvent al clasei inaugurale al „Pain School International”, un fellowship internațional realizat de reputata asociație WIP (World Institute of Pain).

Este însurat cu Noémi și are două fete, Maya și Iris. Toate trei sunt marile lui pasiuni, îi fac viața frumoasă și le consideră cele mai mari realizări.

All Sessions by DÎRZU Dan Sebastian