BORJOG Tudor

BORJOG Tudor

  • INFO12
  • INFO

Sunt medic specializat în Anestezie și Terapie Intensivă, cu accent pe chirurgia cardiacă și terapia intensivă cardiacă. Practica mea actuală este bazată la Spitalul Universitar de Urgență din București, unde mă ocup de cazuri cardiace complexe, aplicând tehnici avansate în anestezie și îngrijire postoperatorie.
Pe lângă activitatea mea clinică sunt Asistent Universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila“. Rolul meu implică predarea și cercetarea, în special în domeniul cardiologiei. Sunt implicat în educația viitorilor profesioniști medicali, împărtășind din experiența mea în îngrijirea pacientului cu patologie cardiacă.
Interesul meu principal se concentrează pe fiziologia cardiacă, în special pe funcția și fiziopatologia cordului drept. Deasemena sunt focusat pe sistemele de suport circulator mecanic. Aceasta include dispozitive de asistare ventriculară și sisteme de circulație extracorporeală.
Am fost implicat în proiecte menite să avanseze înțelegerea și managementul dinamicii inimii drepte și mecanismelor de suport mecanic.
Ca medic dedicat domeniului meu, caut în mod constant să integrez cele mai recente cercetări și avansuri tehnologice în practica mea. Scopul meu este nu doar de a oferi cea mai buna îngrijire pacienților mei, dar și de a contribui la comunitatea medicală prin studiu continuu, cercetare și predare.

All Sessions by BORJOG Tudor